Компютърният специалист Мартин Кънев се присъединява  към отбора на Гордите

...
Компютърният специалист Мартин Кънев се присъединява  към отбора на Гордите
Коментари Харесай

IT специалистът Мартин Кънев се присъединява към Гордите в Игри на волята

Компютърният експерт Мартин Кънев се присъединява  към тима на Гордите след победа в самостоятелен конфликт с останалите членове на отлъченото племе на Храбрите. Цирковият акробат Александър Борисенко остана втори и се снабди с имунитет, а състезателката по съвременен петобой Изабела Здравкова приключи последна и е застрашена от изпъждане на идващия родов съвет на Червените.
Войната на племената в “Игри на волята ” продължи с борбата на капитаните. Лидерите на трите тима в лицето на Добрин, Калоян и Светлин се изправиха един против различен. Лидерът на Гордите Добрин получи травма и не съумя да приключи трасето, до момента в който неговите съперници се състезаваха един до друг съвсем от самото начало. Капитанът на Дръзките Светлин се оказа по-сръчен в последната фаза на играта и записа своята първа самостоятелна победа.

Радостта от идването на Мартин в Жълтото племе беше краткотрайна, откакто той им показа, че ще би трябвало да изпрати един в заточение на Блатото още на следващия ден вечер.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР